Header Ads


Anadolu Yakası Özel Yüzme Dersi

Anadolu yakası özel yüzme dersi
İstanbul Teknik Yüzme Su Sporları Kulübü olarak Anadolu yakasında yetişkin ve çocuklara yönelik yüzme kurslarımız aralıksız devam etmektedir. Kimler özel yüzme dersi almalıdır? Öncelikle bu konuyu ele alalım.

·         Aşırı su ve derinlik korkusu olanlar,
·         Fiziksel engeli bulunanlar,
·         Grup ortamında kendini rahat hissetmeyenler,
·         Zaman darlığı olanlar,
·         Ve daha önce boğulma tehlikesi geçirmiş kişiler isterlerse birebir özel ders alabilirler.

Yaşınız ne olursa olsun yüzmeyi her yaşta öğrenebilirsiniz. Yaşım geçti benden geçti mantığından kesinlikle kurtulmalısınız. Yüzme öğrenmek sanıldığı kadar zor değildir. Başlangıçta biraz su yutabilir biraz da yorula bilirsiniz ama emin olun kısa bir süre sonra bunların hiç biri olmayacak. Doğru nefes mekaniğini öğrendiğiniz de su yutmayacak vücut esnekliği kazandığınızda da yorgunluk hissetmeyeceksiniz. Kararlı, sabırlı ve azimli olursanız çok kısa bir sürede öğrenebilirsiniz. 

Yüzme sayesinde yoğun iş stresinden kurtulacak ve zihinsel açıdan yenilendiğinizin farkında olacaksınız. Bunların yanında yüzmenin birde insan sağlığındaki diğer faydalarına bir göz atalım.

·         Kas ve iskelet sistemini geliştirir.
·         Kardiyovasküler sistemleri geliştirir.
·         Bağışıklık sistemini geliştirir.
·         Ruhsal ve zihinsel yenilenmeyi sağlar.
·         Bel ve boyun fıtığı gibi rahatsızlıkları tedavi eder.
·         Eklem ağrıları ve kireçlenmeye iyi gelir.


Bire bir yüzme kurslarımıza bay bayan herkes katılabilir. Eğitimlerimiz aylık 8 seans üzerinden yapılır. Derslerde yapılan devamsızlıkların telafisi yoktur. Bayanlarda özel durumlarından dolayı üyelik ücretlerinde imtiyaz tanınır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.