Header Ads


Ümraniye Yüzme Kursu


Ümraniye yüzme kursu  faaliyetlerimiz bu bölgede anlaşmalı bir havuzumuz olmadığından eğitimlerimiz Kartalda yapılmaktadır. Araç sahipleri için ulaşım Tem oto yolundan yaklaşık 20dk kadardır. Havuz kapalı ve ısıtmalı olup yarı olimpik standartlara yakındır. Otopark sorunu yoktur. Yakınlarınızın beklemesi için kafeteryası mevcuttur. 
Tesiste ki faaliyetlerimiz
1.       Yetişkin grup yüzme dersi ( 1. Seviye 6 kişi, 2. Ve 3. Seviyeler 8 kişiden oluşmaktadır.)
2.       Çocuk grup yüzme dersi (1. Seviye 6 kişi, 2. Ve 3. Seviyeler 8 kişiden oluşmaktadır.)
3.       Özel yüzme dersi ( bire bir, 2 kişilik ve 3 kişilik)

Eğitimlerimize kayıt olmak için ONLİNE KAYIT sayfamızdan bilgilerinizi doldurmanız yeterlidir.

Yüzme sınıflarımız yeni başlayan, orta seviye, ileri seviye ve performans sınıfı olarak 4 gruptur. Kendi sınıfındaki eğitimleri tamamlayan kursiyer bir üst seviyeye geçerek eğitimlerine devam eder. Dersler bay bayan karma olarak yapılır. Tesettürlü bayanlar tesettürlü yüzme kıyafetleri kursa katılabilirler. 14 yaş ve üzeri yetişkin 4 – 13 yaş çocuk yüzme eğitimine tabidir.

Üyelikler hafta da 2 gün 1 er saat aylık 8 seanstır. Girilmeyen derslerin telafisi ve ücret iadesi yoktur. Aidatlar ders başlangıcında nakit olarak alınmaktadır. Tek seferlik deneme dersi yoktur. Havuza gelirken aidatınız, havlu, terlik, mayo, gözlük, bone ve spor çantası gibi malzemelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Ümraniye yüzme kursu hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.