Header Ads


Maltepe Yüzme Kursu

Maltepe yüzme kursu:
Faaliyetlerimizi havuzda yapılan tadilat nedeni ile farklı bir tesiste devam ettirmekteyiz. Yetişkin yüzme kursu , çocuk yüzme kursu ve özel yüzme derslerimiz aralıksız devam etmektedir. Yeni tesis ile ilgili bilgi için lütfen iletişime geçiniz!

Maltepe Yetişkin Yüzme Kursu
Grup yüzme dersleri bay ve bayan karışık sınıflarda yapılır. Her sınıf 6 öğrenciden oluşur. Gruplar hiç yüzme bilmeyen, orta seviye, ileri seviye ve performans sınıfı olarak 4 gruptan oluşur. Kendi grubundaki eğitimleri istenilen seviyede öğrenen kursiyer bir üst sınıfa geçerek gelişimini sürdürür. Grup derslerinde sayı özel ders seviyesine kadar düştüğü durumlarda sınıf birleştirme ve antrenör değişikliği yapılabilir.

Yüzme kurslarımıza 4 yaş itibari ile kayıt almaktayız. 15 yaş ve üzeri kişiler yetişkin grubuna dahil edilmektedir. Bir dönem 8 seanstır. Eğitim gün ve saatlerine ders programı sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Kurslara katılmak için online kayıt sayfamızdan üyelik formunu doldurarak kaydınızı yapabilirsiniz. Kursa gelirken bone, gözlük, terlik, havlu, spor çantası, mayo vb. eşyalar ile birlikte gelmeniz yeterlidir. İlerleyen dönemlerde gerek duyulursa yüzücü ayak paleti, el paleti, şnorkel, yüzme paraşütü ve direnç lastiği ( sporcular için ) istenebilir.

Eğitim süresince derslere devamlık çok önemlidir. Dönem içerisinde yapılan devamsızlıkların telafisi ve ücret iadesi yapılmamaktadır. Kurs fiyatları hakkında iletişime geçebilirsiniz. Yüzmede eğitimin süresini etkileyen birçok etken vardır. Başlıca etkenler kişinin cinsiyeti, yaşı, fiziki yapısı, spor alt yapısı, psikolojisi, derslere devamlılık, derslere ilgi, çevresel faktörler ve bunların yanında antrenörün bilgi ve tecrübesini ekleyebiliriz. Yüzme öğrenmek garantidir ancak ne kadar sürede öğreneceğinizin garantisi yukarıda saydığımız etkenlere bağlıdır.

 Yüzme havuzu ile ilgili birkaç açıklama da yaparak makalemizi bitirmeye çalışalım. Kartal yüzme havuzu 25 metre uzunluğunda 12,5 metre genişliğinde ve 165 ile 185cm derinliğindedir. Ulaşımı kolaydır D 100 Kara yoluna sadece 4 dakika yürüme mesafesindedir. Tesiste kafeterya ve otopark sorunu yoktur. Çocuk eğitimlerini veliler kafeteryadan oturdukları yerden ekrandan izleyebilirler.        

Yüzme sadece bir spor değil aynı zamanda bir tedavi yöntemidir. Bu bakış açısıyla sizleri eğitimlerimizde görmekten mutluluk duyarız. Her gün aynı tesiste bulunmadığımız için havuza gelmeden önce lütfen randevu talebinde bulunmayı unutmayınız!
Blogger tarafından desteklenmektedir.