Header Ads


Bostancı Yüzme Kursu

Bostancı yüzme kursu:
Faaliyetlerimizi havuzda yapılan tadilat nedeni ile farklı bir tesiste devam ettirmekteyiz. Yetişkin yüzme kursu , çocuk yüzme kursu ve özel yüzme derslerimiz aralıksız devam etmektedir. Yeni tesis ile ilgili bilgi için lütfen iletişime geçiniz!
Havuz kapalı ve ısıtmalı olup yarım olimpik standartlarına uygundur. Otopark sorunu yaşanmamaktadır. Eğitim sırasında yakınlarınızın bekleyebileceği kafeteryası bulunmaktadır.
        
         Yüzme derslerimiz bay bayan karmadır. Üyelikler haftada 2 gün aylık 8 seanstır. Yüzme kıyafeti olarak (mayo, bikini, haşama, şort vb.) her hangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Eğitim gruplarımız yeni başlayan, orta seviye, ileri seviye ve performans sınıfı olarak 4 gruptan oluşur. Kendi grubundaki eğitimleri istenilen düzeyde öğren öğrenci bir üst gruba geçerek kendini geliştirmeye devam eder.
         En çok sorulan sorulardan bir tanesi de ne kadar sürede yüzme öğrenebilirim ve kurslarınız garantili midir? Evet, yüzme öğreneceğinizi garanti ediyoruz ancak şu kadar sürede öğreneceksiniz diye sizlere zaman garantisi vermiyoruz veremeyiz. Peki, neden veremiyoruz? Şöyle ki her bireyin bireysel beceri ve nitelikleri farklıdır. Kişinin yaşı, cinsiyeti, fiziki yapısı, spor geçmişi, psikolojisi, çevresel faktörler vb. birçok etken sizin eğitim sürenizi olumlu ve olumsuz yönde etkiler. Kendinize ve eğitmenize güvenin. Lütfen bu spor için biraz zaman yaratın! Aklınıza geldiği zaman değil ders gününüz geldikçe eğitime katılın. O zaman göreceksiniz ki öğrenmek çok da zor değilmiş.
         Derslere devamlılık gelişiminiz açısından çok önemlidir. Çok acil durum olmadıkça derslerde devamsızlık yapmamanızı öneririz. Yapılan devamsızlıkların telafisi ya da ücret iadesi yapılmamaktadır. Bayanlarda özel durumlarından dolayı üyelik ücretlerinde ayrıcalık tanınmaktadır.
         Yüzme yaş sınırlarımız 5 – 14 yaş arası çocuk 14 yaş ve üzeri yetişkin grubuna dahil edilmektedir.
         Havuzda yüzme kursu haricinde yüzme seviyeniz iyi durumda ise serbest yüzme üyeliği de yapabilirsiniz. Tesiste saatlik günlük giriş bulunmamaktadır.
         Bostancı yüzme kursu fiyatları hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.
         Sık sık karşılaştığımız bir konuda servis hizmeti ile ilgili bu konuda maalesef sizlere yardımcı olamıyoruz. Kendi imkânlarınızla ulaşımı sağlamak durumundasınız. Tesis D100 kara yoluna yakın konumda olduğu için ulaşımda çok fazla problem yaşayacağınızı düşünmüyoruz. İletişime geçtiğinizde konum bilgisi paylaşıyoruz.
         Son olarak belirtmek istediğim havuza gelmeden önce mutlaka randevu alınız her gün aynı havuzda bulunmuyoruz. Kayıt işlemini internet sitemizden online olarak yaparsanız zaman kazanmış oluruz. Ödemeyi nakit olarak ve ders başlangıcında yapmayı unutmayınız!
         Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

         
Blogger tarafından desteklenmektedir.